سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اطلاعاتی دربارهی قسمت سوم فیلم «دنیای ژوراسیک» منتشر شد

کارگردان فیلم‌ Jurassic World «دنیای ژوراسیک»، یعنی کالین ترورو (Colin Trevorrow) برای کارگردانی قسمت سوم این فیلم بازگشته است و قول داده است که این فیلم بیش از دو قسمت قبلی‌اش شبیه به سری فیلم‌های اصلی استیون اسپیلبرگ (Steven Spielberg) خواهد بود. با وجود اینکه درحال نزدیک شدن به زمان انتشار فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom «دنیای ژوراسیک: سقوط پادشاهی» هستیم، اطلاعات جدیدی راجع به سومین قسمت از این فرانچایز، توسط سازندگان آن منتشر شده است. در ادامه با سینما گیمفا همراه باشید.

کالین ترورو برای اولین بار با ساخت فیلم Safety Not Guaranteed در سال 2012، که مورد توجه منتقدان قرار گرفت و نظرات مثبتی دریافت کرد، توانست در دنیای سینمای هالیوود شناخته شود و اندکی شهرت کسب کند. او پس از سه سال، کار بر روی فیلم Jurassic World را آغاز کرد و نویسندگی و کارگردانی پروژه را برعهده گرفت؛ این فیلم نگاهی به داستان سری فیلم‌های Jurassic Park «پارک ژوراسیک» داشت و به‌گونه‌ای داستان آن‌را ادامه داد و ایده‌ی تاسیس پارک مرکزی ژوراسیک را تحقق بخشید و ما را به جهانی پر از دایناسورهای مختلف و هیجان جدال بین آن‌ها هدایت کرد؛ همچنین ترورو به این فیلم کمی زمینه‌ی طنز درباره موضوعات مداخلات علمی آینده و مصرف‌گرایی اضافه کرده است. این فیلم موفقیت‌های بزرگی کسب کرد و توانست 1?672 میلیون دلار در سطح جهانی فروش داشته باشد که در برابر بودجه‌ی 150 میلیون دلاری این فیلم، رقمی موفق و حائز توجه است؛ این موفقیت‌ها و توجهات باعث شد تا عوامل این فیلم اعلام کنند که فیلم Jurassic World، قسمت اول سه‌گانه‌ی دنیای ژوراسیک خواهد بود. البته خوب است یادآوری کنم که فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom توسط ترورو کارگردانی نشده است و کارگردانی این فیلم را خوان آنتونیو بایونا (Juan Antonio Bayona) برعهده داشت، بایونا درباره‌ی این اثر قول داد که این فیلم ترکیبی از ژانرهای مختلف باشد. ترورو به همراه درک کونولی (Derek Connolly)، در بخش نوشتن فیلم‌نامه‌ی این فیلم حضور داشتند (مانند قسمت اول).

اکنون می‌دانیم که ترورو برای کارگردانی فیلم Jurassic World 3 بازگشته است (هنوز عنوانی برای این فیلم انتخاب نشده) و اخیرا در مصاحبه‌ای که با پایگاه خبری EW داشت، از فرصت استفاده کرد و درباره‌ی قسمت سوم این فیلم توضیحاتی را ارائه کرد؛ او همچنین در سخنان خودش به مقایسه‌ی Jurassic World 3 با دیگر فیلم‌های این فرانچایز پرداخت:

اگر بخواهم ژانر هرکدام از فیلم‌های این فرانچایز را توصیف کنم، می‌گویم که فیلم Jurassic World یک اثر اکشن و ماجراجویی بود، فیلم Fallen Kingdom به‌گونه‌ای یک فیلم ترسناک محسوب می‌شود، و فیلم Jurassic World 3 قرار است تا یک فیلم علمی و هیجانی باشد، همان‌گونه که فیلم‌های Jurassic Park بودند.

درحالی‌که خیلی از مخاطبان ممکن است عقیده داشته باشند که فیلم Jurassic World کاملا از نظر فضایی و محتوایی مانند فیلم‌های Jurassic Park بود، ولی جالب است که ترورو در طی این مصاحبه تاکید کرده است که قسمت سوم این فرانچایز در درجه‌ی اول قرار است تا فیلمی “علمی و هیجانی” باشد. حدس می‌زنیم داستان این‌گونه پیش برود که استفاده از سلاح‌های ژنتیکی باعث رخ دادن اتفاقاتی شود که در فیلم Fallen Kingdom قرار است بدان پرداخته شود و ادامه‌ی این داستان و توجه به فضای پیش‌آمده، داستان را از موضوع پارک سرگرمی فیلم اول دور خواهد کرد و در فضایی علمی قرار خواهد داد. به‌علاوه این کارگردان مطلبی را ذکر کرد که به‌گونه‌ای داستان قسمت دوم را لو می‌دهد و اعلام کرد که شخصیت‌های اون (Owen) با بازی کریس پرت (Chris Pratt) و کلیر (Claire) با بازی برایس دالاس هاوارد (Bryce Dallas Howard)، در قسمت سوم این فیلم همچنان حضور خواهند داشت.

اگرچه که ترورو اخیرا در سری فیلم‌های Star Wars «جنگ ستارگان» به عنوان کارگردان قسمت نهم این سری فیلم‌ها حضور داشت، ولی بازگشت او به جایگاه کارگردانی فیلم Jurassic World قطعا برای او اتفاقات و احساسات خوبی را به ارمغان خواهد آورد و او در این باره گفته است که “من رشد کرده‌ام تا هدیه‌ای که با ساخت این فرانچایز به مخاطبین داده‌ام را دوست داشته باشم و آن‌را گرامی بدارم.” قسمت آخر سه‌گانه‌ی Jurassic World قرار است تا در ماه ژوئن سال 2021 منتشر شود؛ اکنون مشخص است که برای دریافت اطلاعات و حدس و گمان‌های بیشتر راجع به این فیلم، باید منتظر بمانیم تا حداقل نمایش فیلم Fallen Kingdom در سینماها آغاز شود. ولی به‌طور کلی به‌نظر می‌رسد که ترورو برای دایناسورهایش مسیر خاصی را مشخص کرده است و می‌داند که قرار است آن‌ها را به کجا ببرد. به محض اینکه اخبار جدیدی راجع به فیلم Jurassic World دریافت کردیم، آن‌را در اختیار شما قرار خواهیم داد؛ پس همچنان با سینما گیمفا همراه باشید.

منبع: Screenrant

گیمفا


بهترین بازی های پلی استیشن 4 که صاحبان PS4 باید داشته باشند

پلی استیشن 4 محبوب‌ترین کنسول بازی جهان محسوب می‌شود. عوامل زیادی هم در برتری PS4 وجود دارد، اما مهم‌ترین و بزرگترین ویژگی آن بازی‌هایی است که برای این کنسول طراحی می شود. این کنسول نه تنها بسیاری از بازی‌های کلی که قابل بازی در سایر دستگاه‌ها (مانند Xbox One) هستند را اجرا می‌کند، بلکه بازی‌های انحصاری آن نیز شگفت انگیز و متنوع است. تقریبا نیمی از لیست بهترین بازی های پلی استیشن 4 که در زیر مشاهده می‌کنید، (و نه همه) انحصاری PS4 است؛ اما در هر صورت بازی‌های غیر انحصاری آن نیز ارزش زیادی برای تجربه دارند. با تکراتو همراه باشید.

25 مورد از بهترین بازی های پلی استیشن 4

The Witness

The Witness

در بازی The Witness شما در جزیره‌ای رنگارنگ، آرام و پر از معما تنها هستید و کارتان حل کردن این معماها و پازل‌ها است. برخی از آن‌ها بسیار آسان است و برخی هم شما را تا سر حد جنون می‌برد. هیچ بازی دیگری مانند این نیست.

The Last Guardian

The Last Guardian

بازی The Last Guardian نیز مانند The Witness دارای معماهایی است، اما علاوه بر آن مضمون عشق و دوستی را نیز داراست. یکی از ویژگی‌های قابل توجه این بازی سبک هنری شبیه نقاشی‌های دستی آن است که بیشتر، فکرها را به سمت فیلم‌های استودیو جیبلی می‌برد. این بازی انحصاری PS4 است.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

در واقع شما هرگز به سرانجام چیزی در بازی The Witcher 3 نمی‌رسید. تعداد وظایف و ماموریت‌های جانبی بسیار زیاد است. و این، میزان گستردگی سطوح این بازی فانتزی و جهان باز را نشان می‌دهد و جوایز متعددی را نیز در سال 2015 بدست آورده است.

Gone Home

Gone Home

بر خلاف اکثر بازی‌های دیگر در این لیست، Gone Home یک بازی بسیار زیبا و داستان روایی است که می‌توانید آن را در 1 تا 3 ساعت به پایان برسانید. هر چند که بازی گسترده نیست، اما به یاد ماندنی است.

Overwatch

Overwatch

Overwatch یک بازی چند نفره آنلاین است و نمی‌توان آن را تک نفره بازی کرد و کاراکترها، سطح‌های بازی، تنظیمات و مسابقات زیادی دارد. این بازی مناسب زمانی است که نمی‌دانید چه بازی انجام دهید.

Inside

Inside

بازی دیگری که تمام کردن آن تنها چند ساعت زمان می‌برد، Inside است که یک بازی ماجراجویی دارای معما است و پایان مرگباری دارد که انتظارش را نمی‌کشید.

Destiny

Destiny

Destiny یکی از رضایت بخش‌ترین بازی‌های تیراندازی خواهد بود که تا کنون بازی کرده‌اید. توسعه دهنده این بازی Bungie بوده که قبلا Halo را ساخته است. حال و هوای علمی-تخیلی Destiny نیز مشابه Halo است که در آن به کشتن بیگانه‌ها می‌پردازید؛ اما تمرکز اصلی آن سفارشی سازی شخصیت‌ها با ابزارها و سلاح‌های اختصاصی است. بازی Destiny 2 نیز در 6 سپتامبر (29 شهریور) عرضه خواهد شد.

Psychonauts

Psychonauts

این بازی انحصاری برای ایکس باکس عرضه شده بود، و نسخه پلی PS4 آن نیز عرضه شده است. گرافیک این بازی در اولویت بعدی نسبت به داستان، دیالوگ‌ها، شوخی‌ها و سبک آن قرار دارد، که سطح مطلوبی دارند.

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider

برای هر کسی که به بازی‌های ماجراجویانه علاقه دارد، Rise of the Tomb Raider انتخابی هیجان انگیز است و با سلاح‌ها و تجهیزاتی که دارد، رضایت بخش است.

Abzu

Abzu

همه بازی‌ها که نباید پر استرس باشند. Abzu یک بازی عالی است چون می‌توان گفت که امکان مردن در آن وجود ندارد، مراحل نیز معمایی است و در یک اقیانوس زیبا اتفاق می‌افتد. کار شما با موجودات دریایی و نجات دادن سیاره است. طول این بازی تنها چند ساعت است، اما گردشی فوق العاده است.

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard

 Resident Evil 7 نفسی تازه برای این سری بازی زامبی است. این بار، پرستپکتیو بازی اول شخص و ماجرای ان سرگردانی در یک خانه مخروبه در نزدیکی باتلاقی در لوئیزیانا است. این بازی خیلی متمرکز است و البته خیلی طولانی نیست.

Flower

Flower

توصیف Flower کمی سخت، اما انجام آن شگفت انگیز است. شما به عنوان یک گلبرگ شناور در باد، باید دیگر گلبرگ‌ها را جمع آوری کنید. این از آن بازی‌های دوست داشتنی است که همه می‌توانند بازی کنند؛ و همینطور انحصاری پلی استیشن است.

Infamous Second Son

Infamous Second Son

 اگر به ایده داشتن ابرقدرت‌ها و رها کردن آن‌ها در محیطی بزرگ و جهان باز (مخصوصا شهر سیاتل)، علاقه دارید، Infamous Second Son گزینه شماست. این بازی نیز انحصاری پلی استیشن 4 است.

Titanfall 2

Titanfall 2

 کمپین تک نفره Titanfall 2 ممکن است یکی از بهترین‌ها بعد از سه گانه Halo باشد. حالت چند نفره آن نیز مناسب است. اگر به بازی‌های شوتینگ که در آن دارای قدرت‌های ویژه نیز هستید، علاقه مندید، Titanfall 2 بازی متعادلی با توجه به سلیقه شماست.

The BioShock Collection

The BioShock Collection

کالکشن BioShock شامل بازی‌های BioShock و Bioshock 2 و Bioshock: Infinite است که ماجراجویی اول شخص فوق العاده‌ای را در خود جای داده‌اند. پیشنهاد می‌شود که کالکشن آن را بگیرید، مخصوصا اگر هیچ کدام از بازی‌های Bioshock را تجربه نکرده‌اید.

Nioh

Nioh

گیم پلی و محیط بازی Nioh بسیار شبیه به Dark Souls است، اما با نینجاها و سامورایی‌ها. ریتم این بازی سریع و همچنین طولانی است. این بازی نیز انحصاری PS4 است.

Fallout 4

Fallout 4

مانند همه Falloutها، Fallout 4 نیز دارای تعدا زیادی از کاراکترهای بیاد ماندنی، سلاح‌های دیوانه وار، دشمن و ماموریت‌هاست.

Dark Souls 3

Dark Souls 3

Dark Souls 3 یک بازی فوق العاده سخت و فوق العاده قابل تقدیر است. یک پس زمینه غنی نیز وجود دارد که محیط پیرامون و دشمان شما را شرح می‌دهد، و ارجاعات زیادی نیز به اولین بازی Dark Souls می‌شود.

Doom

Doom

Doom یک بازی شوتر در سبک آرکید و با ریتم تند است که بی حرکت ایستادن در آن در اغلب اوقات به معنای مرگ فجیع است. نگاه، احساس و سرعت این بازی استثنایی و یک سرگرمی خالص است.

Rocket League

Rocket League

 بازی Rocket League نیز مانند Overwatch در زمان‌هایی که نمی‌دانید چه بازی انجام دهید، مناسب است. که در آن فوتبال و به جای افراد با اتوموبیل‌ها بازی می‌کنید. در این بازی مقداری از هر چیز (مسابقه، مبارزه و ورزش) وجود دارد.

Uncharted 4

Uncharted 4

حتی اگر بازی قبلی Uncharted را نیز انجام نداده باشید، Uncharted 4 لذت بخش خواهد بود. این بازی انحصاری PS4 است.

Journey

Journey

یکی از بازی‌های کمیاب و دوست داشتنی که بهتر است چگونگی انجام و روند آن بازگو نشود، چون کشف آن یکی از بهترین بخش‌های بازی محسوب می‌شود. این بازی بیشتر از هر چیز به یک تجربه مانند است؛ و موسیقی آن نیز عالی است. journey انحصاری PS4 است.

Hohokum

Hohokum

Hohokum یکی از خلاقانه‌ترین بازی‌هایی است که می‌توان نام برد. شما در نقش یک موجود شبیه مار بازی می‌کنید که با حرکت در میان جهان‌هایی متفاوت معماهایی را حل می‌کنید. هر جهان یک شگفتی به همراه دارد، و هر کاراکتر، پازل، و هر لحظه یک جذابیت. این بازی انحصاری پلی استیشن 4 است.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn شبیه یک بازی ماجراجویی معمولی به نظر می‌رسد، اما همه چیز به جز معمولی است. این بازی شبیه فیلم‌های هالیوود، و شاید دارای بهترین داستان یا روایت افسانه‌ای در بین هر بازی ویدیویی دیگری که تا کنون ساخته شده است. Horizon انحصاری PS4 است.

Bloodborne

Bloodborne

این بازی بسیار شبیه به سری Dark Soul است و توسط همان توسعه دهنده ساخته شده است؛ اما ریتم Bloodborne سریع‌تر و دارای تمی ترسناک کیهانی و یادآور نویسنده آمریکایی، اچ.پی لاوکرفت است. هر چه بیشتر به عمق این بازی بروید، بیشتر احساس چیرگی ترس را حس خواهید کرد. این بازی نیز انحصاری PS4 است.
.
منبع: businessinsider

تکراتو


بازی Call of Duty: Black Ops 4 به احتمال زیاد فاقد بخش داستانی خ

بازی Call of Duty: Black Ops 4 چندی پیش رسماً معرفی شد اما اطلاعات بیشتر در رابطه با آن تا ماه می منتشر نخواهد شد. با این وجود، سایت پولیگان امروز اعلام کرد با توجه به منابع متعددی که در اختیار دارد، این بازی هیچ بخش داستانی به خصوصی نخواهد داشت.

منابع ادعا می کنند بخش تک نفره به دلیل زمان کم استودیو سازنده بازی یعنی تری آرک حذف شده و این استودیو بعد از بیخیال شدن بخش داستانی، تمرکز خود را روی بخش های چنده نفره و زامبی گذاشته است. همچنین شایعات وجود بخش بتل رویال در این بازی نیز شنیده می شوند.

حذف بخش داستانی از بازی Call of Duty: Black Ops 4 تغییر بزرگی محسوب می شود اما کاملاً بی سابقه نیست. نسخه های ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3  عنوان Black Ops 3 بدون این بخش عرضه شدند. البته اکتیویژن هیچ وقت آمار فروش این نسخه از بازی را منتشر نکرد.

بازی Call of Duty: Black Ops 4

بخش زامبی در سال های اخیر به یکی از محبوب ترین بخش های سری کال او دیوتی تبدیل شده است.

همچنین چندی پیش اکتیویژن طی گزارش مالی خود ادعا کرده بود که با آگاه بودن از محبوبیت بازی های بتل رویال بین کاربران، آماده است تا به این سبک نیز ورود کند.

طی چند سال اخیر، تمرکز اصلی سری کال او دیوتی روی بخش چند نفره بوده و شاید حضور بخش بتل رویال در این عنوان باعث شود تا هواداران از عدم وجود قسمت داستانی، احساس نارضایتی نکنند. اطلاعات بیشتر در رابطه با این بازی روز 27 اردیبهشت ماه منتشر خواهد شد.

نظر شما در مورد حذف بخش داستانی از سری کال او دیوتی چیست؟ آیا اضافه شدن حالت بتل رویال به بازی، برای انجام چنین کاری قانع کننده خواهد بود؟

منبع:
PC Gamer

دیجیاتو


موسیقی Battlefield 1؛ نوای جنگ هم خوش است

سری بازی بتلفیلد امروز طرفداران زیادی دارد و اگر واقع گرا باشیم، یکی از دلایل آن، گرافیک و جلوه های ویژه قوی آن است. با این حال الکترونیک آرتز سعی کرده در جدیدترین نسخه این بازی یعنی Battlefield 1، صرفا به بحث گرافیک نپردازد و روی گیم پلی بازی نیز بیشتر کار کند. بتلفید 1 در بررسی دیجیاتو نقد مثبتی دریافت کرد. شاید بتوانیم یکی از موارد تأثیرگذار در بهبود گیم پلی بازی را تصمیم الکترونیک آرتز برای بازگرداندن گیم پلی بتلفید 1 به گذشته بدانیم.

منظورمان از گذشته، رخ دادن بازی در زمان گذشته نیست، بلکه گذشته خود بتلفید را می‌گوییم. EA بتلفید 1 را با الهام از بتلفید 2 که در سال 2005 عرضه شد، ساخته است. بتلفید 2، یکی از بهترین و نوآورانه ترین بازی های زمان خود بود و سبک بازی‌ چند نفره را برای همیشه تغییر داد. یکی دیگر از مواردی که این بازی را دلنشین می کرد، موسیقی زیبای آن بود که در عین حماسی بودن، زیبا و با احساس بود و در میان شلوغی جنگ، به شما آرامش می‌داد.

Battlefield

بخشی از تم اصلی موسیقی بتلفیلد که برای پیانو تنظیم شده است.

در بتلفید 1 نه تنها گیم پلی بازی از نسخه‌های قبلی الهام گرفته شده، بلکه در موسیقی آن هم از تم اصلی سری بتلفید استفاده شده است. این تم، اولین بار در بازی Battlefield 1942 استفاده شد و در بتلفید 2 به بلوغ رسید. آهنگسازی موسیقی متن بتلفید 1 بر عهده پاتریک اندرن و پاتریک سودرکویست بوده و در لحظه لحظه بازی، شما را غافلگیر و شگفت زده می کند.

سازهای زهی و بادی برنجی سازبندی اصلی موسیقی آن را تشکیل می دهند؛ زهی‌ها احساسات شما را بر می انگیزند و بادی برنجی ها حماسه را می سازند. موسیقی بتلفید 1 تنوع مناسبی دارد؛ مثلا در بخشی که بازی در صحرای سینا دنبال می‌شود، تم عربی دارد و حتی در بخش هایی نیز از گروه کر و موسیقی کلیسایی استفاده شده تا فضای روحانی ایجاد شود.

دیجیاتو


بازسازی موسیقی متن سریال «بازی تاج و تخت» به کمک قطعات کامپیوتری

ساخت موسیقی های معروف با درایوهای دیسک سخت و فلاپی درایوها، به یکی از ترندهای جدید صنعت تکنولوژی تبدیل شده و تا به امروز شاهد بازسازی موسیقی های معروفی چون موزیک متن فیلم Star Wars یا موزیک اصلی سری بازی ماریو با این درایوها بوده ایم.

اما به تازگی «پاول زادروزنیک» (Pawel Zadrozniak)، که شهرت خاصی در تولید موزیک های معروف با درایوهای دیسک سخت و فلاپی درایوها دارد، به سراغ موسیقی متن سریال شهیر «بازی تاج و تخت» (یا Game of Thrones) رفته و به بازسازی موزیک تیتراژ آن، که تولیدش برعهده رامین جوادی، آهنگساز بااستعداد ایرانی-آلمانی بوده است پرداخته.

زادروزنیک می گوید که تمام دیوایس های بهره مند از موتور الکتریکی، قادر به تولید نوعی صدا هستند که براساس سرعت درایو قابل تغییر است. هرچه فرکانس بیشتر باشد، بسامد صدا هم افزایش می یابد. نتیجه کار او نیز به شکلی غافلگیرکننده عالی از آب درآمده و بعید است که با شنیدن موسیقی وی، یکبار دیگر دنیای وستروس و شخصیت های مختلف آن در ذهنتان تداعی نشود

دیجیاتو